Hej och välkommen!

Vad roligt att du har hittat till mig och mitt företag Creocrux. Jag heter Ingela Wilhelmsson och jag är en kreativ själ som älskar att skapa för hand och i dator, arbeta med texter, och också att grotta ner mig i människoöden när jag släktforskar.

Jag är grafisk formgivare och utöver att hjälpa företag med logotyper och utforma olika trycksaker så har jag också en webbutik där jag säljer mina egna posters, konsttryck, släktträd och annat jag skapar. Jag ritar och tecknar mycket för hand, men också direkt i datorn.  Jag gör både motiv för barn och för vuxna.  Jag arbetar mycket med vektorgrafik i Illustrator men är också väldigt hemma i Photoshop och InDesign. Oavsett uppdrag så börjar mitt skapande ofta med papper och penna och får sedan flytta in i datorn för att färdigställas.

Sedan några år tillbaka åtar jag mig också regelbundet uppdrag som korrekturläsare. Det jag jobbat mest med hittills är bokmanus för Bonnier Fakta samt företagstexter till hemsidor, broschyrer och liknande.

Under några års tid har jag sysslat med släktforskning. Jag började med att forska om min egen släkt (och är långt ifrån färdig med den, om en släktforskare nu någonsin kan bli riktigt färdig) och har också utfört flera uppdrag åt andra människor. Inom kort kommer det att dyka upp paketerbjudanden med släktforskning för ett visst antal generationer plus ett tryckt släktträd att rama in och hänga på väggen. Perfekt för den som är intresserad av sin släkt bakåt, men inte har tid eller lust att göra forskningen själv.

Är det något du undrar över? Tveka inte att kontakta mig via kontakt@creocrux.com eller via Facebook eller Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *