OM CREOCRUX

OM CREOCRUX

Hos Creocrux hittar du färgglada barntavlor, unika posters, prints med citat och text samt konsttryck med botaniska motiv – alla skapade av Ingela Wilhelmsson.

I sortimentet finns flera motiv för barn. En fin barntavla kan vara detaljen som blir pricken över i:et när du väljer inredning till ett barnrum. Här finns också flera personligt anpassade tavlor så som namntavlor, födelsetavlor och bröllopstavlor. En unik namntavla eller födelsetavla med barnets namn och födelsedata är också en väldigt populär present vid dop eller namngivning.

En bröllopstavla med parets namn och vigseldatum blir ett fint minne att ge bort som bröllopspresent.

Till hemmet finns något för de flesta smaker och inredningsstilar. En typografisk textposter ihop med ett minimalistiskt grafiskt motiv? Eller kanske en affisch med en tecknad blomma eller ett citat skrivet för hand med snirklig handstil?

Creocrux erbjuder också personligt anpassade släktträd i olika storlekar med olika antal generationer. Släktforskar du själv skickar du bara in dina uppgifter så fyller jag i allt digitalt innan tryck.

Hos Creocrux finns personliga och unika presenter av hög kvalitet som passar till de flesta tillfällen.

 

TJÄNSTER

Creocrux kan också hjälpa till med korrekturläsning av dina texter. Sedan några år tillbaka åtar jag mig regelbundet uppdrag som korrekturläsare. Det jag jobbat mest med hittills är bokmanus för Bonnier Fakta samt företagstexter till hemsidor, broschyrer och liknande.

Som grafisk formgivare utformar jag logotyper, skapar diverse original för tryck såsom broschyrer, visitkort och annonser. Jag utformar bokomslag, mönsterdesign och förstås illustrationer och grafiska motiv. Jag skapar också grafik och material till sociala medier och hemsidor. Jag arbetar mycket med vektorgrafik i Illustrator men är också väldigt hemma i Photoshop och InDesign. Ofta börjar mitt skapande med papper och penna som sedan får flytta in i datorn för att färdigställas.

Under några års tid har jag sysslat med släktforskning. Jag började med att forska om min egen släkt (och är långt ifrån färdig med den, om en släktforskare nu någonsin kan bli riktigt färdig) och har också utfört flera uppdrag åt andra människor. Jag erbjuder olika prispaket med olika antal generationer. Man kan med fördel lägga till ett av de tryckta släktträd som finns i Creocrux webbutik. För mer information om priser för släktforskningsuppdrag titta gärna här. (länk kommer inom kort!)

Kontakta mig gärna  på kontakt@creocrux.com för en förfrågan eller mer information!