TJÄNSTER

Korrekturläsning

Sedan några år tillbaka åtar jag mig regelbundet uppdrag som korrekturläsare. För närvarande jobbar jag mest med bokmanus för Bonnier Fakta samt företagstexter till hemsidor, broschyrer och liknande. Kontakta  mig gärna om du vill veta mer.

Grafisk formgivning

Jag utformar logotyper, skapar diverse original för tryck såsom broschyrer, visitkort och annonser. Jag utformar också inbjudningskort, bokomslag, mönsterdesign och förstås illustrationer och grafiska motiv. Jag skapar också grafik och material till sociala medier och hemsidor. Jag arbetar mycket med vektorgrafik i Illustrator men är också väldigt hemma i Photoshop och InDesign. Ofta börjar mitt skapande med papper och penna och flyttar sedan in i datorn för att färdigställas.

Släktforskning

Under några års tid har jag sysslat med släktforskning. Jag började med att forska om min egen släkt  (är långt ifrån färdig med den, om en släktforskare nu någonsin kan bli riktigt färdig) och har också utfört flera uppdrag åt kunder. Många väljer att kombinera den här tjänsten med att välja ett av mina släktträd. Jag fyller i släktforskningen i trädet digitalt och skriver sedan ut det på ett papper av hög kvalitet. Jag erbjuder olika paket för olika antal generationer, med eller utan släkttavla. För mer information om priser titta gärna här. (länk kommer inom kort!)